• ZOUPERNIEUWS UPDATE

ZOUPERNIEUWS UPDATE

Alweer voor het 4e jaar landen de Zouperhelden op ScenesConnected. Als vaste trouwe bezoeker weet je wat je te wachten staat.
Kom je dit jaar voor het eerst? Bereid je dan maar voor op een verklede, dansende, geschminkte, zwetende en lachende dolle boel.
Na Het laboratorium in SC2 en de zoupermarkt SC3 verleden jaar, verassen ze dit jaar de bezoeker met een wel heel origineel idee, wat dat idee is?? Kom het bekijken en feel the Zouper vibe !!!

Dit jaar zal voor het eerst op de Vrijdag avond een danspasje gewaagd kunnen worden voor ons Zouperhelden stage op de Zouperdansvloer, vooral de Techno liefhebber zal hierbij aan zijn trekken komen.

De zaterdag zal zoals vanouds een eclectische samenstelling zijn van Top DJ's uit het zuiden.
Maar met een iets een andere opzet, want ook de niet dancemusic liefhebber zal hier in de middag aan zijn trekken komen.

De zondag bleek vorig jaar een succes en doen we dit jaar over, met name de kids (en papa en mama als de kater van zaterdag over is) staan centraal deze dag!
Niet alleen op de dansvloer maar ook achter de draaitafels.

Check facebook, en hun eigen site voor de line ups van alle drie de dagen. Het begint langzaamaan steeds meer vorm te krijgen met dit jaar zelfs een aantal zeer leuke verassingen.